Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1401, 3 Rum, 66 m²

Optimal planerad trea högt upp i huset

Med denna fina trea får du 66 kvadratmeter att nyttja som ditt hem. Du har bland annat två rymliga sovrum och en mysig liten balkong på fem kvadratmeter.

Här har du ett boende med kanske ett av Linköpings bättre lägen. Du har nära in till centrum, bara en fem minuters cykelväg, och du bor granne med en aktivitetspark och du har ett utegym på innergården. Din lägenhet är välplanerad och utrustad med alla bekvämligheter som gör vardagen lite enklare och smidigare.

Hall

Välkommen in i din nya hall. Här har du en garderob, ett städskåp och utrymme för ett skoställ och hatthylla.

Badrum

Vidare in i hallen hittar du badrummet på högra sidan. Det har helkaklade väggar, en duschhörna samt både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du först vardagsrummet rakt fram och köksdelen direkt till höger. Det är öppen planlösning men med köket som delar av. Du har även en mysig liten matplats där du får plats med ett matbord du kan samla vännerna kring.

Balkong

Den fem kvadratmeter stora balkongen når du via vardagsrummet. Här kan du ha ett litet balkongbord och stolar.

Sovrum 1

Det största sovrummet är på tretton kvadratmeter och du hittar ingången via vardagsrummet. Den vänstra väggen är täckt av garderober så du har bra förvaringsmöjligheter här. Du har också utrymme för en större säng om du vill.

Sovrum 2

Går du in mot köket når du det andra sovrummet. Det är mindre och passar väldigt bra som hemmakontor.

Hemfakta

Bostad
B1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
3
Storlek
66 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer