Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1407, 2 Rum, 54 m²

Med fint läge i huset och i Linköping

Ditt nya hem kan vara denna underbara två med ett fint läge högst upp i huset. Du har också nära in till city och du bor granne med en aktivitetspark.

Med en loftgång utanför dörren som delvis kan nyttjas som balkong, och en social planlösning innanför dörren har du en tvåa på 54 kvadratmeter som har det mesta. Du har också alla bekvämligheter i form av en rymlig klädkammare och tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenhet är inredd i Stilval Modern med renodlade ytor i vitt med svarta inslag och metall.

Hall med klädkammare

Din nybyggda hall erbjuder bra utrymme för att hänga av sig ytterkläderna samt en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Kök och vardagsrum

Längst ena halvan av din lägenhet sträcker sig matplatsen, köket och vardagsrummet. Du har köket som mittpunkt och du kan stå och laga mat och samtidigt se ut över matbordet och soffan.

Badrum

Via hallen, och mittemot köket, når du ditt badrum. Här har du en duschhörna, klinkers på golvet och en tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Vägg i vägg med badrummet och med ingång via vardagsrummet når du ditt sovrum. Här har du tre garderober och ett städskåp, och du får enkelt plats med en större säng.

Hemfakta

Bostad
B1407
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer