Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1406, 2 Rum, 54 m²

Tvåa med högsta läget i huset

Här har du en fin tvåa med en mysig loftgång utanför ytterdörren att nyttja som en kvällsbalkong under soliga sommarkvällar.

Ditt nya hem har en social planlösning som passar dig som gillar att bjuda över vänner på middag. Du har bra förvaring och ett rymligt sovrum där du har plats för en dubbelsäng. Utanför ytterdörren har du en loftgång som går att använda som en balkong under årets varmare månader. Denna lägenhet är inredd i Stilval Modern med renodlade ytor i vitt med svarta inslag och metall.

Hall med klädkammare

In genom ytterdörren och du möts av din praktiska hall. Här har du både en garderob och en rymlig klädkammare där du har stora förvaringsmöjligheter.

Kök och vardagsrum

På hela din vänstra sida av lägenheten sträcker sig matplatsen, köket och vardagsrummet. Här har du öppna och sociala ytor och plats för både ett större matbord och en soffa.

Badrum

Badrummet är väl tilltaget utan att sno utrymme från övriga lägenheten. Här har du både en tvättmaskin och en torktumlare med en smart bänk ovanför.

Sovrum

Längst in i lägenheten hittar du ditt sovrum. När du kommer in har du en hel garderobsvägg till vänster, där du även hittar ditt städskåp. Till höger har du utrymme för en dubbelsäng.

Hemfakta

Bostad
B1406
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer