Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1404, 1 Rum, 32 m²

Ostört läge högst upp i huset

Här har du en yteffektiv etta om 32 kvadratmeter som passar singelpersonen perfekt. Du har en fullt utrustad lägenhet med alla bekvämligheter trots sin storlek.

Placerad högst upp i huset och med en loftgång utanför ytterdörren hittar du här ditt nya hem i form av en etta. Läget är optimalt med nära till både de centralare delarna av Linköping såväl som till naturen.

Hall

Din hall är kombinerad med ditt kök och din matplats men rymmer ändå en garderob och plats för skostället.

Kök

Köket är avlång och täcker delar av långsidan av lägenheten. Det är fullt utrustat och du har även en hörna för ditt matbord direkt till vänster när du kommer in i lägenheten.

Badrum

Bredvid matplatsen hittar du badrummet. Det är smart planerat att rymma både duschhörna, toalettstol, tvättställ och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare utan att kännas trångt.

Vardagsrum och sovrum

Ditt kombinerade vardagsrum och sovrum rymmer både din säng och din soffa. Du har också två garderober och ett städskåp här samt ett stort fönster som gör att ytorna känns luftiga.

Hemfakta

Bostad
B1404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer