Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1403, 1 Rum, 32 m²

Ytsmart etta på högsta våningen

Här har du en lite mindre lägenhet om 32 kvadratmeter men som är planerad för att rymma det som behövs.

Denna etta har ett fint kök, en matplats där du får plats med ditt matbord, ett badrum som är utrustat med allt du behöver samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum. Läget på lägenheten är ett av de bättre i Linköping och bor du här har du nära till både centrum och naturen.

Hall

Via loftgången utanför din ytterdörr når du först hallen. Här har du en garderob och plats för skoställ.

Kök

Köket är avlångt och har en egen liten matplats där du kan ha ditt matbord. I köket har du allt du behöver för att smidigt kunna laga din mat.

Badrum

Placerat i mitten av lägenheten har du ditt badrum. För att spara golvyta har du en kombinerad tvättmaskin och torktumlare här, samt en praktisk bänk ovanför. På väggarna är det kakel och på golvet klinkers.

Vardagsrum och sovrum

Längst in i lägenheten når du vardagsrummet och sovrummet. Här har du ett rum att nyttja som två, och du har plats för både sänghörnan och soffan.

Hemfakta

Bostad
B1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer