Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1309, 2 Rum, 54 m²

Generös tvåa med loftgång utanför ytterdörren

Med ett av Linköpings bättre lägen har du här en tvåa på 54 kvadratmeter som erbjuder alla bekvämligheter du kan tänkas vilja ha.

Ditt nya hem bjuder på ett socialt vardagsrum och kök, en hall med en rymlig klädkammare samt ett sovrum som har bra förvaring. Utanför din ytterdörr finns en loftgång som du kan nyttja som kvällsbalkong under årets varmare månader. Denna lägenhet är inredd i Stilval Modern med renodlade ytor i vitt med svarta inslag och metall.

Hall med klädkammare

Hemmets hall har gott om plats för dina ytterkläder och skor och innehar både en garderob direkt innanför dörren samt en stor klädkammare direkt till vänster.

Kök och vardagsrum

Ditt nya och härliga kök är centralt placerat i lägenheten, mellan matplatsen som du först når och efter hittar du vardagsrummet. Matplatsen har rum för ett större matbord, köket för flera kockar samtidigt och vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret som finns där.

Badrum

Badrummet finner du mitt emot köket. Det har allt du behöver, plus en tvättmaskin och en torktumlare för enklare vardagsliv.

Sovrum

Ditt nya sovrum hittar du längst in till höger i lägenheten. Här har du ett rymligt sovrum på tio kvadratmeter med en hel garderobsvägg och ett städskåp.

Hemfakta

Bostad
B1309
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer