Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1308, 2 Rum, 54 m²

Tvåa med loftgång att nyttja som kvällsbalkong

Ditt nya hem är rymligt och passar ypperligt för umgänge med vänner och familj. Du har 54 kvadratmeter att använda som du vill.

Här har du en smart planerad tvåa som inte rubbar på de bekvämligheter du vill ha. Här har du en rymlig klädkammare och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Du har en sällskapsdel som gör sig väldigt bra tillsammans med vänner och läget på lägenheten gör att du har bara fem minuter in till centrum i Linköping.

Hall med klädkammare

Via loftgången utanför din ytterdörr når du hallen. Här har du en garderob såväl som ingången till den rymliga klädkammaren.

Kök och vardagsrum

Matplatsen hittar du direkt till höger, där har du plats för ditt matbord. Lite längre in har du din köksdel och allra längst in vardagsrummet som passar perfekt för trevliga tillställningar med vännerna.

Badrum

Det moderna badrummet är helkaklat och rymmer både duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Ditt nya sovrum är funktionellt och har tre garderober och ett städskåp samt att du har möjlighet att få plats med en större säng här.

Hemfakta

Bostad
B1308
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer