Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1306, 1 Rum, 32 m²

Fin etta med loftgång

Med en mysig loftgång utanför ytterdörren och välplanerade ytor är denna etta ett perfekt boende för personen om vill leva yteffektivt men med alla bekvämligheter.

Här samsas kök och allrum i en halvöppen planlösning med badrummet emellan. Du har förvaring i form av tre garderober och ett städskåp samt ett badrum med kombinerat tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Din hall delar utrymme med matplatsen och köket. Men du har plats för skostället och en garderob att hänga undan jackan i.

Kök

Köket täcker delar av ena väggen och det rymmer både arbetsyta, diskmaskin, glaskeramikhäll med ugn och kombinerad kyl och frys. Du har också möjlighet att ha ett matbord med minst fyra stolar.

Badrum

Lägenhets badrum hittar du mellan köket och ditt kombinerade vardagsrum och sovrum. Det rymmer både tvättmöjligheter, duschhörna, toalettstol och tvättställ med ett spegelskåp ovanför.

Vardagsrum och sovrum

I det kombinerade vardagsrummet och sovrummet har du plats för både sovhörnan och soffhänget.

Hemfakta

Bostad
B1306
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer