Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1304, 2 Rum, 54 m²

Fin tvåa näst högst upp i huset

Med sina 54 kvadratmeter har lägenheten bra med utrymme för en eller två personer. Du har alla bekvämligheter, så som rymlig klädkammare och badrum med tvättmaskin.

Välkommen hem till din nya lägenhet. Här har du ett socialt kök och vardagsrum som passar dig som gillar att ha vännerna över på besök. Du har även ett sovrum där förvaring är i fokus, plus en hall med en rymlig klädkammare. Utanför ytterdörren har du en fin loftgång.

Hall med klädkammare

Din nya hall rymmer en garderob och en stor klädkammare.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är uppdelat i tre delar, först når du matplatsen, sen själva köket och till sist vardagsrummet. Där har du ett stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Badrum

Med helkaklade väggar och klinkers på väggarna har du ett fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Ditt nya sovrum ligger längst in till vänster i lägenheten. Här har du bra förvaring i form av tre garderober och rummet lämpar sig väl för att få plats med en dubbelsäng.

Hemfakta

Bostad
B1304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer