Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1201, 3 Rum, 66 m²

Rymlig hörntrea med mysig balkong

Här har du en rymlig hörnlägenhet om 66 kvadratmeter med bra förvaringsmöjligheter.

Ditt nya hem bjuder på sociala ytor men också på avskildhet. Här har du två sovrum, en mysig balkong och ett kök som du enkelt kan laga maten i. Lägenhetens läge gör att du har nära till både centrala Linköping och naturen.

Hall

Genom ytterdörren möts du av din praktiska hall som har både en garderob och ett städskåp.

Badrum

Badrummet hittar du direkt till höger i hallen. Här har du både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök

Det första du når från hallen är vardagsrummet och köket. Det har öppen planlösning, men med köket delvis avskärmat från vardagsrummet och matplatsen. Här har du ett stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Balkong

Den fem kvadratmeter stora balkongen hittar du utgången till i vardagsrummet. Här har du några extra kvadratmeter att sitta och njuta av en kopp kaffe i solen på.

Sovrum 1

Det största sovrummet är på tretton kvadratmeter och ingången är i vardagsrummet. Här har du en hel vägg av garderober, hela fem stycken, som gör att du har väldigt bra förvaring i sovrummet.

Sovrum 2

Innanför köket hittar du sovrum två på sju kvadratmeter. Här har du ett bra arbetsrum med sitt avskilda läge från resten av lägenheten.

Hemfakta

Bostad
B1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
3
Storlek
66 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer