Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1209, 2 Rum, 54 m²

Fin tvåa med utmärkt läge i Linköping

Den 54 kvadratmeter stora lägenheten bjuder inte bara på en fin planlösning utan också på ett utmärkt läge i Linköping med bara fem minuter till de centrala delarna.

Här har du två rum och kök med en social planlösning och en loftgång utanför som delvis kan nyttjas som balkong under härliga sommardagar. Din innergård är extra mysig och har ett även ett utegym som kan användas av alla som bor i kvarteret.

Hall med klädkammare

Din härliga hall har en rymlig klädkammare direkt till vänster när du kliver in genom ytterdörren. Utöver den så har du också en garderob här för maximalt med förvaringsmöjligheter.

Kök och vardagsrum

Direkt till vänster när du kommer in ser du din matplats, lite längre in når du köket som delar av matplatsen från vardagsrummet. Längst in, i vardagsrummet, har du ett stort fönster som ger ett härligt ljus till rummet samt plats för en större soffa.

Badrum

Badrummet som är placerat vägg i vägg med sovrummet, har bra storlek och rymmer både tvättmaskin, torktumlare och en duschhörna.

Sovrum

Hemmets sovrum finns till höger längst in i lägenheten. Här har du bra förvaring och plats för en dubbelsäng.

Hemfakta

Bostad
B1209
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer