Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1208, 2 Rum, 54 m²

Två rum och kök nära naturen och city

Här har du en härlig lägenhet som bjuder på både bra förvaring och en social planlösning för dig som gillar att bjuda hem vännerna.

Med sina 54 kvadratmeter har du en lägenhet med ett socialt kök där du kan stå och laga mat medan dina gäster umgås i vardagsrummet. Du har ett läge på ditt hem som gör att du har nära in till centrum men också till naturen. Du har även en loftgång utanför din ytterdörr som kan nyttjas som en balkong när det är soligt ute.

Hall med klädkammare

Din hall är smart och har både en garderob och en stor klädkammare du kan gå in i.

Kök och vardagsrum

På hela högra sidan av lägenheten har du matplatsen, köket och vardagsrummet. Och med köket som mittpunkt har du nära till både matbordet och soffan.

Badrum

På motsatt sida från köket hittar du badrummet. Här har du ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Sovrummet, som ligger längst in till vänster i lägenheten, har tre garderober och ett städskåp. Här har du även möjlighet att ha en säng av större storlek.

Hemfakta

Bostad
B1208
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer