Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1207, 1 Rum, 32 m²

Välplanerad etta med loftgång utanför ytterdörren

Ditt nya hem som består av 32 smart planerade kvadratmeter passar den som gillar att leva yteffektivt men med en hög standard.

Här har du en optimal etta med ett toppenläge. Du har en kort cykeltur in till centrum i Linköping, nära till en aktivitetspark och naturreservat och du har även ett utegym på innergården. Lägenheten bjuder på både ett kök med plats för minst fyra sittande, ett badrum med tvättmöjligheter samt ett vardagsrum där du har plats för både sängen och soffan.

Hall

Lägenhetens hall består av ett utrymme för skostället och en garderob där du har plats för dina ytterkläder. Utanför den hittar du loftgången.

Kök

Köket rymmer både diskmaskin, mikrovågsugn i överskåp, glaskeramikhäll med ugn, kombinerad kyl och frys samt ett matbord där minst fyra personer får plats.

Badrum

Till höger lite längre in i lägenheten hittar du badrummet. Här har du en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare, så du behöver aldrig missa att boka tvättid igen.

Vardagsrum och sovrum

Ditt vardagsrum och sovrum hittar du längst in i lägenheten. Här har du ett stort fönster som gör att rummet känns ljust och luftigt.

Hemfakta

Bostad
B1207
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer