Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1205, 1 Rum, 32 m²

Ytsmart etta på 32 kvadratmeter

Här har du en yteffektiv och fin etta, placerad på tredje våningen i huset. Den har optimalt läge och du har nära till både centrum och naturen.

Ditt nya hem består av 32 välplanerade kvadratmetrar vilket gör att den upplevs som större än vad den är. Här har du ett kök som tål att lagas mat i, samt ett badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Genom ytterdörren kommer du först till din hall och din matplats. Hallen rymmer en garderob och plats för skostället.

Kök

Köket är avlångt och du har yta för att laga goda middagar. Du har även en matplats där du har utrymme för ett matbord att samla vännerna kring.

Badrum

Placerat i mitten av lägenheten hittar du ditt nya och fräscha badrum. Här har du en kombinerad tvättmaskin och torktumlare vilket gör att du inte förlorar någon golvyta och har således plats för både duschhörna, toalettstol och tvättställ med spegelskåp ovanför.

Vardagsrum och sovrum

Ditt kombinerade vardagsrum och sovrum har två garderober och ett städskåp. Här har du plats för både sänghörnan och soffan.

Hemfakta

Bostad
B1205
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer