Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1204, 2 Rum, 54 m²

Optimal tvåa med nära till naturen och city

Denna fina tvåa erbjuder paret eller singelpersonen något extra. Här har du fina sociala ytor och ett optimalt läge i Linköping.

Ditt nya hem på 54 kvadratmeter ligger nära både ett naturreservat och centrum. Med en kort cykeltur på fem minuter tar du dig in till de centrala delarna av Linköping. På din innergård har du även ett utegym.

Hall med klädkammare

Hallen välkomnar dig in i din nya lägenhet med bra förvaring i form av en garderob direkt till vänster samt en stor klädkammare du kan gå in i.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum sträcker sig över hela högra delen av lägenheten. Med köket som mittpunkt och med både en matplats och utrymme för en större soffgrupp lämnar rummen inte så mycket över att sakna.

Badrum

Badrummet som du hittar mitt emot köket har helkaklade väggar och klinkers på golvet. Här har du en dusch, toalettstol och tvättställ och du har även tvättmöjligheter i form av en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Längst in till vänster i lägenheten hittar du sovrummet. Med en hel vägg av garderober har du plats för alla dina kläder såväl som för en större säng.

Hemfakta

Bostad
B1204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer