Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1103, 3 Rum, 67 m²

Rymlig trea med sällskapligt vardagsrum och kök

Med ett av Linköpings bästa lägen, nära båda grönområden och bara fem minuter från city, hittar du här en trea på 67 kvadratmeter.

Den nybyggda och välplanerade trean bjuder på fina materialval och rymliga ytor. Här har du två sovrum, ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en fin balkong om sex kvadratmeter.

Hall med klädkammare

Din hall är smart byggd med en stor klädkammare direkt till vänster när du kliver in genom ytterdörren.

Badrum

Badrummet har bra storlek, utrustat med en duschhörna samt både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1

Sovrum ett hittar du till höger i hallen, här har du en hel vägg av garderober, två fönster och plats för en större säng.

Vardagsrum och kök

Ditt nya och öppna vardagsrum och kök är som gjort för umgänge. Här har du plats med både ett matbord att samla vännerna kring samt en stor soffa.

Sovrum 2

Det lite mindre sovrummet om sju kvadratmeter ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Här har du ett bra arbetsrum.

Balkongen

Den härliga balkongen hittar du utgången till via matplatsen. Här har du sex kvadratmeter att njuta av i sommarvärmen.

Hemfakta

Bostad
B1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
3
Storlek
67 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer