Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1107, 1 Rum, 32 m²

Etta med utmärkt läge i Linköping

Din nya etta om 32 kvadratmeter bjuder på en fin planlösning med loftgång utanför ytterdörren, och du når centrum i Linköping efter bara en kort cykeltur.

Lägenheten på andra våningen består av ett kök samt kombinerat vardagsrum och sovrum. Den har ett badrum i bra storlek som har både tvättmaskin och torktumlare och en mysig loftgång utanför ytterdörren.

Hall

Hallen är liten men praktisk. Här har du en garderob och plats för hatthyllan.

Kök

Köket är smart planerat vilket gör det enklare att laga mat och du har även en liten matplats där du får plats med ditt matbord.

Badrum

Badrummet som är placerat mellan matplatsen och vardagsrummet har bra storlek och har en kombinerad torktumlare och tvättmaskin. Här har du klinkers på golvet samt en duschhörna.

Vardagsrum och sovrum

Längst in i lägenheten hittar du ditt sovrum och vardagsrum. Här har du plats för en sänghörna och favoritsoffan.

Hemfakta

Bostad
B1107
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer