Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1105, 1 Rum, 32 m²

Mysig etta med loftgång utanför

Din nybyggda etta om 32 kvadratmeter har en fin planlösning och ett utmärkt läge i Linköping.

Den smart planerade ettan rymmer det du behöver. Här har du ett kombinerat vardagsrum och sovrum, ett badrum med tvättpelare, samt ett kök där du faktiskt får plats att laga mat i. Du har en egen lite matplats där du får plats med ett matbord för minst fyra sittande. Utanför lägenheten har du en loftgång där du får plats med ett litet balkongbord och stolar.

Hall

Via loftgången och genom ytterdörren når du hallen. Den har en garderob och plats för skoställ.

Kök och matplats

Köket är avlångt och har diskmaskin samt mikrovågsugn i överskåp, så den tar inte upp någon bänkyta. Du har även en liten matplats där du har utrymme för ett matbord.

Badrum

Badrummet ligger centralt i lägenheten och har bra storlek. Här har du en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för att inte ta upp onödig golvyta. Du har helkaklade väggar och en duschhörna.

Vardagsrum och sovrum

Längst in i lägenheten hittar du ditt vardagsrum kombinerat med sovrum. Här har du plats för en sänghörna samt en soffa. Du har också ett stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Hemfakta

Bostad
B1105
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer