Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1001, 3 Rum, 67 m²

Trea med hörnläge och balkong

Din nya rymliga trea bjuder på ett härligt läge i Linköping. Här har du nära till både naturen och du når de centrala delarna på bara fem minuter.

Lägenheten på 67 kvadratmeter har två sovrum i bra storlek, ett generöst tilltaget vardagsrum med öppen planlösning till köket. I hallen har du en smart klädkammare och ditt badrum har tvättmaskin och torktumlare. Balkongen som du hittar du via utgången i köket tål att möbleras.

Hall med klädkammare

Hallen är smart planerad med plats för skoställ och med en rymlig klädkammare.

Badrum

I hallen hittar du också badrummet. Det är utrustat med dusch, toalettstol och handfat och du har även en tvättmaskin och torktumlare här.

Sovrum 1

Ditt största sovrum har du ingången till via hallen. Här har du en hel garderobsvägg med fyra garderober och ett städskåp samt två fönster som ger ett fint ljus till rummet.

Sovrum 2

Via vardagsrummet har du ett extra sovrum. Här kan du passa på att ha ett arbetsrum eller varför inte ett gästrum när vännerna är på besök.

Balkong

Balkongen når du via matplatsdelen, här har du en utmärkt möjlighet att skapa ett mysigt uterum att njuta av under varma sommardagar.

Hemfakta

Bostad
B1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
3
Storlek
67 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer