Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1008, 2 Rum, 54 m²

Fin tvåa med uteplats i västerläge

Här kan du ha hittat din drömlägenhet i form av en tvåa på 54 yteffektiva kvadratmeter med ett av Linköpings bättre lägen.

Läget på ditt nya boende gör att du når centrum efter bara en kort cykeltur och du har en aktivitetspark som granne samt ett utegym nere på innergården. Lägenheten bjuder på välplanerade kvadratmetrar med en härlig uteplats i västerläge. Denna lägenhet är inredd i Stilval Modern med renodlade ytor i vitt med svarta inslag och metall.

Hall med klädkammare

Hallen är smart planerad med en garderob och klädkammare in till vänster där du smidigt kan förvara dina vinterkläder när du inte vill ha dem framme.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet är avlångt med köket som mittpunkt mellan matplatsen och vardagsrummet. Här har du allt du behöver i form av energisnåla vitvaror och du får smidigt plats med soffgruppen i vardagsrummet.

Badrum

Mellan klädkammaren och sovrummet hittar du badrummet. Det har helkaklade väggar samt både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Ditt nya sovrum är på tio kvadratmeter och rymmer en dubbelsäng. Här har du tre garderober och ett städskåp.

Uteplats

Uteplatsen på tio kvadratmeter har väl plats för utemöblerna och med en skyddande vägg mot grannarna behöver du inte oroa dig för insyn.

Hemfakta

Bostad
B1008
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer