Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1006, 1 Rum, 32 m²

Härlig etta nära centrala Linköping

Ditt nya hem har en utmärkt placering bara fem minuter från city. Du har också nära till naturområden, en aktivitetspark och du har ett utegym nere på innergården.

Ettan på 32 kvadratmeter är yteffektivt planerad för att rymma det som behövs. Här har du plats för matbord, säng samt soffa. Och du har ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en mysig uteplats om tio kvadratmeter.

Hall

Hallen rymmer det som behövs i form av en garderob och plats för skoställ.

Kök och matplats

Ditt kök och matplats är smart planerad för att du enkelt ska ha plats att laga mat samtidigt som du har utrymme för ett matbord för minst fyra personer.

Badrum

I mitten av lägenheten hittar vi badrummet. Här har du en duschhörna samt både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och sovrum

Du har ett kombinerat sovrum och vardagsrum där ett stort fönster skapar ett härligt ljus till rummet. Här har du plats för både din säng och en soffa.

Uteplats

Det är via uteplatsen du kommer in i lägenheten. Här har du tio extra kvadratmeter att nyttja under de varmare delarna av året.

Hemfakta

Bostad
B1006
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer