Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1005, 1 Rum, 32 m²

Yteffektiv lägenhet bara fem minuter från city

Din nya lägenhet på 32 kvadratmeter erbjuder ett ytsmart boende där du får mycket för dina kvadratmeter.

Med en härlig uteplats på tio kvadratmeter samt en luftig lägenhet har du ett kompakt boende som upplevs som större. Här har du plats med allt du behöver samt att du har lyxen att ha egen tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Du når hallen och ingången till din lägenhet via uteplatsen. Här har du en garderob och plats för skoställ.

Kök och matplats

Köket är avlång men smart byggt så att du har plats med både diskmaskin och mikro i överskåp, samt ett matbord för minst fyra sittande.

Badrum

Badrummet är centralt placerat i lägenheten och har helkaklade väggar samt både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och sovrum

Det kombinerade vardagsrummet och sovrummet har ett stort fönster som ger ett härligt ljus till lägenheten. Här får du plats med både sängavdelning och en mysig soffa.

Uteplats

Den tio kvadratmeter stora uteplatsen blir som en förlängning av lägenheten att njuta av under de varmare delarna av året.

Hemfakta

Bostad
B1005
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer