Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Nyproduktion Göteborg

Göteborg

Bonava skapar nyproduktion i Göteborg

I Göteborg skapar vi nyproducerade hem och levande områden i Sveriges andra största stad, Göteborg. Att flytta till en nyproduktion innebär att du har möjligheten att bo i ett hem där ingen annan har bott före dig, vilket är en speciell känsla och unik händelse i livet. De nyproduktioner som vi skapar i Göteborg är lägenheter, radhus och hus. Nedan ser du alla våra nyproduktioner.

Vi har alltid miljön i fokus när vi skapar våra hem och strävar efter god inomhusmiljö och miljövänliga material. Med en nyproduktion har du möjlighet att anpassa inredning och material i ditt hem efter din personliga smak. Samtligt vet vi att ett hem är så mycket mer än kaklet i köket eller färgen på väggarna. Det som verkligen betyder något är personerna som bor där.

Göteborg är en stad att trivas i

Göteborg är en trivsam, enkel och jordnära stad. Här bjuds vi in till ett smörgåsbord av upplevelser – både i smak- och kultur. Både Liseberg och Ullevi lockar många invånare och turister årligen. Karriärmöjligheterna är stora och det finns goda förutsättningar till bra utbildning. Göteborg är en av Sveriges största studentstäder med skolor som Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola. 

Namnet Göteborg kom till i början av 1600-talet och kommer ursprungligen från att staden var belägen vid Göta Älv. Det är även den enda staden i Sverige som har ett vedertaget engelskt namn: Gothenburg.

Bonava vill ge dig grunden till ditt framtida hem. Här hittar du alla våra nyproduktioner i Göteborg.

Hitta nyproduktion i Göteborg

Områden med nyproduktion i Göteborg

Hitta nyproduktion