Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Planerad

Mölnlycke Fabriker

Nytt grannskap i Mölnlycke fabriker

Premiärträff: preliminärt augusti 2019 Inflyttning: preliminärt från slutet av 2021

Bo med industriromantisk inramning i anrik miljö

Mölnlycke fabriker ska utvecklas till en livfull stadsdel med en blandning av verksamheter, kontor, handel, rekreation och bostäder i olika upplåtelseformer.

Historiska inslag sätter stämning på boendet här, och snart kommer ett modernt kvarter med industriromantisk inramning växa fram. I Mölnlycke skapar vi hem som värnar om miljön och förenklar vardagen för större och mindre familjer. Vårt projekt är en del i Wallenstams stora utveckling av området.

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad

Vill du vara med och tycka till samt få ta del av planlösningsexempel och förtur när vi säljstartar? Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad via e-post.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal bostäder
67 st

Kontakt

Helena  Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

+46734400684

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkning
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Information inför säljstart Löpande uppdateringar Inga kostnader

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
promenad till centrum
2 st
sjöar
1 st
å