Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1601, 4 Rum, 97 m²

Balkong och gavelläge på våning sju

Denna fyra har fönster i tre väderstreck och storslagen utsikt över kvarterets takåsar. Du har husets högst belägna balkong som mäter elva kvadratmeter att möblera med sommarens middagsbord.

Det första du möts av i din nya fyra är det storslagna ljuset. Generellt präglas ditt nya hem av möjligheter att finna umgänge såväl som ensamtid, med sociala ytor för bjudningar och tre sovrum att finna ro i. På din stora balkong mot innergården kan familjen avnjuta sommarmiddagen och när du vill ha en stund för dig själv finns den härliga franska balkongen med kvällssol. I kvarteret har du en mysig saluhall tvärs över gatan och goda förbindelser till stadslivet i city.

Kök och vardagsrum

När det är dags för middagsfix har du ett stort köksfönster som ger utsikt till matlagningens mindre stimulerande arbetsuppgifter. Du har smakfull design från Marbodal och integrerade vitvaror från Electrolux. Du förvarar matresterna i fullhöjdskylen eller fullhöjdsfrysen. Det avlånga vardagsrummet mäter 29 kvadratmeter vilket ger gott om plats för en matsalsdel och en soffa för fredagsmyset.

Balkong 1 och 2

På den franska balkongen har du sol från eftermiddag till kväll. Den större balkongen mot innergården vetter mot öst och har morgonsol till helgbrunchen. Det är rymlig och lättmöblerad med plats för sex sittande.

Sovrum 1 och klädkammare

Ditt största sovrum har en walk in closet som har plats för både kläder och prylar. I rummet finner du två stora fönster med utsikt över takåsarna och bra ytor för möblering. Här kan du exempelvis ställa dubbelsängen och skrivbordet.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två ligger vägg i vägg med det större rummet. Här njuter du av samma storslagna utsikt och har dessutom egen utgång till balkongen. Det minsta rummet intill vardagsrummet har fönster mot kvarteret. Då rummet ligger avsides passar det perfekt för tonåringen, eller som gästrum.

Badrum och gästtoalett

I badrummet kan du ta ett långbad medan du väntar på att tvätten ska bli klar. När allt är färdigt viker du den rena tvätten på arbetsbänken som döljer vitvarorna under sig. Gästtoaletten motverkar köbildningen. Både rummen är helkaklade med klinkergolv.

Hall

Hallen har all nödvändig förvaring. Du har garderob, linneskåp och städskåp, med plats för krokar och skoställ intill dörren.

Hemfakta

Bostad
3D-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd