Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1502, 3 Rum, 76 m²

Praktisk trea på våning sex

Här finner du massa smarta lösningar för vardagen. Du har bra förvaring i sovrummen och din egen tvättstation i badrummet. Den stora balkongen har vidsträckt utsikt från din höga position.

I ditt nya hem är det enkelt att trivas. Med egen tvättmaskin och torktumlare finns tid att fokusera på roliga bjudningar och fix inför mysiga hemmakvällar. Du har underbart ljusinsläpp i lägenhetens alla rum och en stor balkong som vetter mot den Feng Shui inspirerade innergården. I kvarteret kan du traska ner till saluhallen eller ta spårvagnen till city som du når på sex minuter.

Kök och vardagsrum

Designen i ditt nya kök kommer från Marbodal och är smakfull och praktisk. Dina integrerade vitvaror tar minimalt med plats och din kyl och frys i full höjd har plats för festmiddagens matrester. I vardagsrummet har du stora ytor och fönster mot gatan. Här kan du anordna spelkvällen eller filmkvällen, med friska vindar från den franska balkongen.

Balkong 1 och 2

Din franska balkong ger ett litet utrymme att njuta av västerläget. Du har härlig kvällssol och trivsam utsikt över den myllrande gatan. På den stora balkongen mot gården kan du finna lugnet. Du får enkelt plats med en stor fåtölj för helgläsningen och ett middagsbord för sommarhalvåret.

Sovrum 1 och 2

I sovrummet med egen utgång till balkongen kan du gå direkt från sängen till det härliga uterummet. Du har två garderober som är praktiskt placerade bakom dörren. Du har plats för dubbelsängen och skrivbordet för hemmajobbet. I ditt lilla sovrum kan du skapa ett utrymme för barnen att hitta hem i, eller ett inbjudande rum för gästen.

Badrum med tvättmaskin

När du kommer in i badrummet möts du av ljusa kakelväggar och stilfullt klinkergolv. Du har tvättmaskinen och torktumlaren under en arbetsbänk som fungerar som avställningsyta och yta för klädvikningen.

Hall

När du kommer in i hallen hänger du upp ytterkläderna i garderoben. Du har även plats för hyllplan och skoställ.

Hemfakta

Bostad
3D-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd