Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1501, 4 Rum, 97 m²

Förvaringsmöjligheter och balkonger på våning sex

I ditt nya hem har du både klädkammare och inbyggda garderober att förvara vinterkläderna i. Du har en underbar fransk balkong som tar in ljus och en spatiös balkong mot den lugna innergården.

I denna fyra med fönster i tre väderstreck får hela familjen plats med de otympliga klädsamlingarna. Du har ljusa sällskapsytor i vardagsrum och kök där rundgången ger ljus och skapar plats för fartfyllda lekar. Din allra största balkong har elva kvadratmeter för den årliga släktmiddagen. När du kliver utanför dörren kan du kila över till Kville saluhall och köpa helgsnacks eller besöka något av de mysiga kvarterskaféerna.

Kök och vardagsrum

I ditt fina Marbodalkök kan du förbereda maten med utsikt över kvarteret. Det stora fönstret släpper in ljus till matlagningen och dina generösa arbetsytor. Du förvarar matresterna i kyl och frys i full höjd och disken fixas snabbt av den integrerade diskmaskinen. I ditt rymliga vardagsrum med matplats finns stora fönster åt två väderstreck som ger ljus till spelkvällen och middagen.

Balkong 1 och 2

När spelkvällen är över kan du ställa en liten stol vid den franska balkongen och njuta av kvällssolen. Din största balkong på elva kvadratmeter är avlång vilket ger massa plats för det stora matbordet. Du får även plats med fåtöljen för helgläsningen.

Sovrum 1 och klädkammare

I sovrummet på 13 kvadratmeter har du en spatiös klädkammare med massor av plats för helkroppsspegeln och byrålådorna. I det spatiösa rummet finner du två stora fönster och gott om utrymme för möblering.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två kan du smita ut på balkongen innan familjen har vaknat. Du har fönster mot två håll som ger ett ljust och trivsamt rum. I ditt lilla sovrum vid vardagsrummet kan du skapa ett krypin för ungen eller ett inbjudande gästrum för vännen på besök.

Badrum och gästtoalett

När du kommer in i badrummet möts du av ljusa kakelväggar från Svedbergs och smakfullt klinkergolv. Du har tvättmaskin och torktumlare från Electrolux som står under en bänkskiva där du kan vika den rena tvätten. Eller ställa ljusen när det är dags för långbadet.

Hall

När du kommer in i hallen hänger du upp ytterkläderna i garderoben. Du har även plats för hyllor och skoställ.

Hemfakta

Bostad
3D-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd