Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1401, 4 Rum, 97 m²

Naturligt ljusinsläpp i fyra med balkong

I din fina gavellägenhet har du gott om ljus under lediga helgbruncher i vardagsrummet. Du har en stor balkong och en mysigt liten fransk balkong som ger rymd under sommarhalvåret.

Här kan familjen umgås sommar som vinter, med spatiösa umgängesytor på både balkong och i vardagsrummet. Du har öppna ytor och klimatsmarta lösningar på toalett och i ditt smakfulla Marbodalkök. I nybyggda Kvillebäcken finns allt från Peruanska Ceviche till det mysiga kaffestället Alkemisten. På sex minuter är du mitt på Brunnsparken.

Kök och vardagsrum

I Marbodalköket har du skåp och lådor i smakfull design och snyggt integrerade vitvaror som är snälla mot plånboken och miljön. Du har ett stort fönster vid diskhon som ger trivsam utsikt till det, ibland, monotona köksjobbet. Fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen har gott om plats för matlådorna. I vardagsrummet har du fönster i två väderstreck och plats för det stora middagsbordet och hörnsoffan.

Balkong 1 och 2

På den franska balkongen på en kvadratmeter ryms en stol och ett litet bord. Med västerläge är platsen perfekt för kvällskaffet. Din största balkong mäter hela tolv kvadratmeter har utsikt åt två håll. När vädret tillåter är den en utmärkt plats för middagen.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt största sovrum har massa plats för dubbelsäng och sängbord vilket gör det till ett perfekt rum för paret. I klädkammaren kan du och din partner stuffa undan alla kläder och prylar som tar plats från möblemanget. Du har två stora fönster för ljusinsläpp.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två kan du smita direkt ut på balkongen och sovrum tre ligger avskilt vid vardagsrummet. Dessa två sovrum är något mindre än sovrum ett och passar utmärkt som gästrum eller arbetsrum. När familjen växer kan du skapa ett mysigt krypin för ungen.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum är både stilrent och praktiskt. Du har vackert helkaklade porslinsväggar från Svedbergs och energieffektiva tvättider med din tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vitvarorna står under en arbetsbänk som skapar praktisk avställningsyta. Med en extra toalett kan du ta långa bad i ditt stora badkar utan att oroa dig för köbildning.

Hall

När du kommer in i hallen hänger du upp kläderna i den snyggt inbyggda garderoben eller vid platsen för kapphyllan. Du har ytterligare förvaring i linneskåpet och städskåpet och kan välja till skjutdörrar som sparar på golvytan.

Hemfakta

Bostad
3D-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd