Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1302, 3 Rum, 76 m²

Njut av citynära trea med balkong

Ditt kvarter har allt du behöver och när du vill uppleva stadspulsen når du Nordstan på sex minuter. På den stora balkongen kan du anordna helgbrunchen eller duka upp sommarmiddagen.

När du kommer in i ditt nya hem möts du av öppna ytor och ljust sällskapliga rum. Du har ett stort vardagsrum med fransk balkong och på den stora balkongen i sovrum ett kan du smita ut innan familjen har vaknat. Ditt klimatsmarta kök har massor av förvaring och badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Du bor endast sex minuter från Nordstan som du tar dig till med både buss och spårvagn.

Kök och vardagsrum

I ditt smakfulla Marbodalkök kan du köpa hem gott om mat till festmiddagen med kyl och frys i full höjd. Du har stora arbetsytor för förberedelserna och en integrerad diskmaskin som tar hand om disken. Ditt mysiga vardagsrum har ett stort fönster mot gatan och en fransk balkong som ger luft och ljus.

Balkong 1 och 2

När familjen vill njuta av sommarvärmen på olika håll finns plats för en liten stol på franska balkongen och ett stort utebord på balkongen i sovrum ett. Här kan du anordna middagar eller inreda med hemtrevlig växtlighet. Den stora balkongen vetter mot innergården och den franska balkongen vetter mot gatan.

Sovrum 1 och 2

I sovrum ett har du massor av plats att inreda med dubbelsängen och sängbordet. Du har två garderober att organisera kläderna i och ett linneskåp för sängkläderna. MEd egen utgång till balkongen är det lätt att smita ut för morgonkaffet. Det andra sovrummet har en garderob som står dold bakom dörren och ett stort fönster mot innergården.

Badrum med tvättmaskin

Det ljusa badrummet kommer med helkaklade porslinsväggar från Svedbergs. Din energieffektiva tvättmaskin och torktumlare står smart placerade under en elegant arbetsbänk där du kan sortera smutsiga kläder eller ställa ljusen när det är dags för långbadet.

Hall

Din nya hall bjuder in dig och familjen till hemmet. Jackor och kappor hänger du upp i garderoben eller i platsen till höger där kapphyllan och skostället får plats.

Hemfakta

Bostad
3D-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd