Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1301, 4 Rum, 97 m²

Ljus fyra med spatiös balkong

Med fönster i tre väderstreck har du gott om naturligt ljusinsläpp till lediga dagar i soffan. Du har en balkong på tolv kvadratmeter och en fransk balkong där du kan odla kryddorna.

I familjens ljusa hem har du umgängesytor inomhus och utomhus vilket ger ett socialt hem. Här kan du trivas sommar som vinter, med smarta lösningar som förenklar vardagen. Familjens två toaletter motverkar köbildning och den energisnåla tvättmaskinen gör tvättiden till en bagatell. Ditt nya kvarter bjuder på allt från Peruanska restauranger och mysiga kaffeställen till parker och stadsförbindelser.

Kök och vardagsrum

I Marbodalköket har du skåp och lådor i smakfull design och snyggt integrerade vitvarorna från Electrolux som drar minimalt med energi. Du har ett stort fönster vid diskhon som ger trivsam utsikt till det, ibland, monotona köksjobbet. Fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen har gott om plats för matlådorna. I vardagsrummet har du fönster i två väderstreck och plats för det stora middagsbordet och hörnsoffan.

Balkong 1 och 2

På den franska balkongen på en kvadratmeter ryms en stol och ett litet bord. Med västerläge är platsen perfekt för kvällskaffet. Din största balkong mäter hela tolv kvadratmeter har utsikt åt två håll. När vädret tillåter är den en utmärkt plats för middagen.

Sovrum 1 med klädkammare

Detta härligt lyxiga sovrum har massa plats för möblering. I klädkammaren kan du stuffa undan alla sommarkläder och vinterjackor och ge rummet plats för stort säng och arbetsbord. Du har två stora fönster för ljusinsläpp.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två sovrum kan du göra till gästrum och arbetsrum, eller barnrum när familjen växer. Sovrum två har egen utgång till balkongen och sovrum tre ligger avskilt vid vardagsrummet.

Badrum och gästtoalett

Ditt helkaklade badrum har ljust porslin från Svedbergs och tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux står under en bänkskiva som skapar praktisk avställningsyta eller utrymme för klädsortering. Det stora badkaret är en välkommen detalj under vinterkvällarna. Gästtoaletten motverkar köbildningen på måndag morgon.

Hall

I hallen har du garderob, linneskåp och städskåp. Du kan välja till skjutdörrar för snyggt dold förvaring.

Hemfakta

Bostad
3D-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd