Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1201, 4 Rum, 97 m²

Fönster i tre väderstreck och två balkonger

Din nya fyra med gavelläge är ljus och trivsam. Din franska balkong släpper in vårvindarna till middagen i vardagsrummet. Den stora balkongen har plats för de storslagna sommarbjudningarna.

När du kommer in i ditt nya hem möts du av naturligt ljusinsläpp som sträcker sig in i lägenhetens alla hörn. Balkongen på tolv kvadratmeter har utsikt åt två håll och perfekt kvadratisk form som ger plats för långbordet. I ditt största sovrum njuter du av en spatiös klädkammare och i hallen finner du garderobsväggen. Ditt nya kvarter bjuder på allt från Peruanska restauranger och mysiga kaffeställen till parker och stadsförbindelser.

Kök och vardagsrum

I köket har du skåp och lådor i design från Marbodal. De snyggt integrerade vitvarorna från Electrolux är snälla mot plånbok och klimat och kyl och frys har gott om plats för matlådorna. Vid diskhon har du fönster mot gatan. Vidare in i vardagsrummet har du fönster i två väderstreck och plats för det stora matbordet och soffan.

Balkong 1 och 2

Den franska balkongen vid vardagsrummet rymmer en stol och ett litet bord. Här kan du också odla hemmakryddorna. Din stora balkong på tolv kvadratmeter har utsikt över den folkliga gatan och din lugna innergård med Feng Shui inspirerad design.

Sovrum 1 med klädkammare

Detta härliga sovrum har massa plats för inredning och design, med klädkammaren som avställning- och upphängningsplats för alla sommarkläder och vinterjackor. Du har två stora fönster för ljusinsläpp.

Sovrum 2 och 3

De andra två rummet kan utnyttjas som gästrum eller hemmakontor. Sovrum två har egen utgång till balkongen och sovrum tre ligger avskilt vid vardagsrummet.

Badrum och gästtoalett

Ditt helkaklade badrum har vackert porslin från Svedbergs och tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Dina vitvaror står under en bänkskiva som skapar praktisk avställningsyta eller utrymme för klädsortering. Det stora badkaret är en välkommen detalj under vinterkvällarna. Gästtoaletten motverkar köbildningen på vardagsmorgnar.

Hall

I hallen har du garderob, linneskåp och städskåp. Du kan välja till skjutdörrar för snyggt dold förvaring.

Hemfakta

Bostad
3D-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd