Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1101, 4 Rum, 97 m²

Fönster i tre väderstreck i spatiös fyra

Välkommen till ett trivsamt hem med massor av ljusinsläpp och öppna ytor för umgänge. Du har en ljus balkong som vetter mot både innegård och gata och en spatiös klädkammare i sovrummet.

Det härliga gavelläget släpper in naturligt ljus till höstarnas middagar och somrarnas lugna dagar i soffan. Du har tre sovrum som ligger separerade från varandra för avskildhet, samtidigt som familjen njuter av stora umgängesytor i både vardagsrum och den stora balkongen på tolv kvadratmeter. När du beger dig ut finner du att det mesta är på cykelavstånd, med kvartersrestauranger och saluhall runt hörnet.

Kök och vardagsrum

I ditt fina Marbodalkök kan du hacka grönsakerna samtidigt som du njuter av utsikten från fönstret. Du har stora ytor för avancerade middagar och spatiösa integrerade vitvaror som tar hand om disken och förvarar matlådorna. Längre in i hemmet har du vardagsrummet med matplats. Väggarnas täcks av fönster som släpper in ljus till middagarna och lugna dagar i soffan.

Balkong

På balkongen tolv kvadratmeter kan du ställa solstolarna i två riktningar beroende på var solen faller. Du har gott om plats för middagsbordet när vädret tillåter. Utsikten varierar från den myllrande gatan till den lugna innergården.

Sovrum 1 med klädkammare

I detta lyxiga sovrum njuter du av din egen klädkammare. Du har massor av utrymme att möblera med dubbelsäng och sängbord. I klädkammaren kan du ställa in byrålådan och hänga upp skjortorna.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två kan du smita ut på balkongen innan familjen har vaknat. Du har plats för säng och skrivbord och två härliga fönster i olika väderstreck. Sovrum tre ligger något avsides intill vardagsrummet vilket gör det utmärkt för tonåringen eller gästen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och extratoaletten ligger mittemot varandra. De är båda helkaklade med stilrent porslin från Svedbergs. I badrummet finns ett härligt badkar för ruskiga höstkvällar samt en tvättmaskin och torktumlare som står praktiskt dolda av arbetsbänken.

Hall

I hallen har du en hel garderobsvägg att förvara vinterjackor och vårkappor i. Du har även möjlighet att välja till skjutdörrar för att spara på golvyta. Kapphyllan kan du hänga till höger.

Hemfakta

Bostad
3D-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd