Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1602, 4 Rum, 98 m²

Högst upp i huset med två balkonger

I din lyxiga fyra på våning sju har du stora fönster i två väderstreck, med en fransk balkong och en större balkong med morgonsol. Du lever klimatsmart och öppet i citynära Kvillebäcken.

Här njuter du av stora sällskapsytor för hela familjen, med ett spatiöst och ljust vardagsrum och en balkong på elva kvadratmeter till sommarhalvårets middagar. Vardagen blir lite enklare med två toaletter och egen tvättmaskin och torktumlare med energieffektiva funktioner. När du ska utforska kvarteret har du en sprudlande Saluhall tvärs över gatan och massor av mysiga kaféer och restauranger med matinfluenser från världens alla hörn.

Kök och vardagsrum

Marbodalköket ligger mellan hallen och vardagsrummet med trivsam rundgång. Du har arbetsytor på två håll vilket gör det enkelt att vara flera kockar i köket. Den stilrena designen kommer från Marbodal och de energisnåla vitvarorna står Electrolux för. Vardagsrummet med matplats mäter 29 kvadratmeter och är ljust och öppet med en härlig fransk balkong som släpper in friska vårvindar till middagen. Du har plats för middagsbord och soffa.

Balkong 1 och 2

Din rymliga balkong på elva kvadratmeter ligger i anslutning till det största sovrummet. Du har plats för sex till åtta sittande och härlig utsikt över innergården. Österläget ger solchanser från tidig morgon till sen eftermiddag. Din franska balkong ligger i anslutning till köket och passar utmärkt att odla kryddorna på.

Sovrum 1 med klädkammare

Kläder och skor får du enkelt undan i den stora klädskrubben med vacker ekparkett. Med den stora klädkammaren kan du lägga fokus på inredning i rummet. Du får plats med dubbelsäng och arbetshörna.

Sovrum 2 och 3

I de andra två sovrummen på elva respektive tio kvadratmeter har du utrymme för barnens sängar eller gästernas bäddsoffa. Speciellt sovrum tre, som ligger något avsides, fungerar utmärkt som gästrum eller arbetshörna.

Badrum och gästtoalett

Med badrum och extratoalett kan du ta långa bad utan att oroa dig för köerna. Rummen är helkaklade med porslin från Svedbergs och klinkergolv. I badrummet har du tvättmaskinen och torktumlaren snyggt undanställda under en stilren arbetsbänk som funkar för avställning eller tvätthantering.

Hall

I din stora hall finns garderob och plats för kapphylla. Du har även utrymme att ställa stolen för trötta ryggar.

Hemfakta

Bostad
3C-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd