Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1502, 4 Rum, 98 m²

Familjens nya fyra med morgonsol på balkongen

Högt upp på våning sex har du massor av naturligt ljus i dina sociala ytor. Du har en stor balkong i härligt österläge och trivsam rundgång i kök och vardagsrum som skapar rymd och luft.

Din högt belägna fyra är lätt att trivas i . Du har trivsamma umgängesytor i vardagsrum och kök och massor av vardagsförenklande lösningar, som två toaletter och egen tvättmaskin. Den lyxiga balkongen på elva kvadratmeter skapar extra utrymme under sommaren och har härlig utsikt över innergården. I kvarteret kan du smita ned för lite godsaker från Saluhallen eller utforska någon av kvartersrestaurangerna.

Kök och vardagsrum

I ditt mysiga kök har du kyl och frys i full höjd där du enkelt förvarar maten. När det är dags för festmiddagen anordnas den enkelt på köket många arbetsytor där hela familjen får plats. Du har integrerad diskmaskin och skåp och lådor i design från Marbodal. I vardagsrummet med matplats finns plats för både middagsbord och soffa. De stora fönstren och den franska balkongen ger vackert ljusinsläpp.

Balkong 1 och 2

Balkongen på elva kvadratmeter ligger i anslutning till det största sovrummet. Här kan du ställa ut långbordet eller inleda det nya odlingsprojektet. Du har gott om plats för sex till åtta sittande. Den franska balkongens enda kvadratmeter är tillräckligt för att få plats med en stol och ett litet bord, båda med kvällssol.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt stora sovrum vetter mot den stillsamma innergården. Du har en stor klädkammare där du får plats med byrålåda, galgar och helkroppsspegel.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen är utmärkta barnkammare eller hemmakontor. Du får plats med enkelsängen eller bäddsoffan med plats över för skrivbordet.

Badrum och gästtoalett

Både badrummet och extratoaletten är helkaklade. Du har porslin från Svedbergs och stilrent klinkergolv. I badrummet har du dessutom tvättmaskin och torktumlare snyggt placerade under en arbetsbänk. Du har ett mysigt badkar för frusna vinterkvällar och bra förvaring i spegelskåpet.

Hall

I din stora hall finns garderob och plats för kapphylla. Du har även utrymme att ställa sittplatsen för trötta kroppar.

Hemfakta

Bostad
3C-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd