Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1501, 3 Rum, 76 m²

Stor balkong på våning sex

Ditt nya hem har en balkong på elva kvadratmeter som ser ut över grannhus och innergård. Du har härliga ytor för umgänge och massvis av spännande restauranger och utflyktsmål i kvarteret.

Här lever du på gångavstånd till allt från peruanska restauranger till mysiga kaféer. Du har ett öppet hem som tar in massor av ljus från sin höga position. Den charmiga ekparketten sträcker sig genom det stora vardagsrummet och vidare till de trivsamma sovrummen mot innergården. Från det största sovrummet når du den härliga balkongen som passar för allt från frukostar till festliga bjudningar.

Kök och vardagsrum

Marbodalkökets generösa arbetsytor och integrerade vitvaror ger ett stiligt och praktisk kök. Här får du plats med flera kockar till festmiddagen. Resterna från festen förvarar du enkelt i den rymliga kylen eller frysen. I ditt stora vardagsrum kan du bjuda in till storartade spelkvällar eller spendera lugna dagar i soffan med naturligt ljusinsläpp till boken.

Balkong 1 och 2

Balkongen som mäter elva kvadratmeter kommer med stilren betongdesign. Du har vidsträckt utsikt över grannskapet och bra vindskydd från husen. Med plats för sex till åtta sittande och utrymme kvar för växterna. På din franska balkong kan du betrakta det myllrande folklivet med kaffekoppen i handen och kvällssolen som sällskap.

Sovrum 1 och 2

I de lugna sovrummen drar du dig undan med den härliga innergården som utsikt. I det större sovrummet har du garderober och ett linneskåp, till vilka du kan välja till skjutdörr när du vill spara golvyta. De mindre rummet har plats för enkelsäng och litet skrivbord, vilket gör det perfekt som gästrum eller barnrum.

Badrum med tvättmaskin

De ljusa kakelväggarna kommer från Svedbergs och den energisnåla tvättmaskinen och torktumlaren kommer från Electrolux. Här har du ett mysigt badkar för kyliga kvällar och en praktisk arbetsbänk ovanför vitvarorna.

Hall

När du kommer in i ditt nya hem hänger du upp ytterkläderna i garderoben eller direkt till höger där det finns plats för kapphyllan och skostället.

Hemfakta

Bostad
3C-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd