Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1401, 3 Rum, 76 m²

Med parker och stadsförbindelser runt hörnet

I ditt nya hem har du nära till det mesta. När det är dags för hemmakvällen njuter du av en spatiös balkong på elva kvadratmeter och stora ytor i vardagsrummet med matplats och fransk balkong.

Här kan du ta cykeln till någon av de närliggande parkerna eller smita ned till saluhallen för lite helgsnacks. Du har ett öppet och ljust hem med vacker ekparkett och rundgång som gör det enkelt att ta sig runt. Balkongen vid sovrummet med garderobsvägg ger rymd under sommarhalvåret.

Kök och vardagsrum

Kökets spatiösa arbetsbänkar och integrerade vitvaror kommer med smakfull köksdesign från Marbodal. Här kan du enkelt bjuda in vännerna att hjälpa till med matlagningen. Med kyl och frys i full höjd behöver du sällan slänga maten på grund av platsbrist. Vardagsrummet och matplatsen ger 25 kvadratmeter att fylla med allt från hörnsoffa till middagsbord.

Balkong 1 och 2

Balkongen ligger något undangömd i ett av sovrummen. Här kan du smita ut för morgonkaffet med det härliga österläget finns goda solchanser. Du får även plats med stora middagar och växtlådor. På din franska balkong får du plats med en liten stol som du kan slå dig ner på och betrakta det myllrande folklivet.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ger platser för lugn och återhämtning. De vetter mot den stillsamma innergården och har dold förvaring bakom dörrarna. I det mindre rummet kan du ställa enkelsängen och i det största rummet har du plats för både dubbelsäng och skrivbord eller bäddsoffa.

Badrum med tvättmaskin

I badrummet har du ljusa helkaklade väggar med porslin från Svedbergs. Du sköter tvätten hemifrån med din egen tvättmaskin och torktumlare. De står under en stilfull bänkskiva där du kan sortera smutstvätten.

Hall

Ytterkläderna hänger du upp i garderoben, som du kan välja till skjutdörrar på. Eller direkt till höger där det finns plats för jackor och skor.

Hemfakta

Bostad
3C-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd