Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1302, 4 Rum, 98 m²

Mysiga fyran med rymlig balkong

Här bor du i Kvillebäcken, Göteborgs grönaste stadsdel. Du lever i en trivsam fyra med balkong på elva kvadratmeter och fransk balkong intill det klimatsmarta köket från Marbodal.

I din nya fyra kan hela familjen känna sig hemma. Du har spatiösa ytor i vardagsrummet för fartfyllda lekar eller mysiga filmkvällar och tre sovrum för lugn och ro. På den stora balkongen intill sovrum ett kan du under våren njuta av körsbärsträdens blommande och under hösten får du vindskydd från de omgivande husen. När du promenerar i ditt nya kvarter kommer du finna allt från mysiga kvartersrestauranger till picknickparker och stadsförbindelser.

Kök och vardagsrum

Marbodalkökets stilrena design är lättmatchad och stilren. Matförberedelserna blir snabbt avklarade med de energieffektiva vitvarorna och spatiösa arbetsbänkarna. Du förvarar matlådorna från festen i fullhöjdskylen eller fullhöjdsfrysen. Vardagsrummet med matplats har plats för det stora middagsbordet och filmkvällarnas soffhörna.

Balkong 1 och 2

Från ditt största sovrum når du balkongen som har utsikt över innergården. Du har elva kvadratmeter i stilren betongdesign som ger plats för möblemang och växter. I vardagsrummet har du din franska balkong som har precis så mycket plats att du får plats med en stol för högläsningen.

Sovrum 1 med klädkammare

Det största sovrummet har 13 kvadratmeter för den stora sängen och skrivbordet, vilket gör att det passar perfekt som vuxenrum. Du har dessutom en spatiös klädkammare för kläderna och egen utgång till balkongen.

Sovrum 2 och 3

Hemmets näst största sovrum ligger vägg i vägg och har elva kvadratmeter för inredning och fönster mot gården. Längre in i hemmet har du det tredje sovrummet som har ett stort fönster mot den lugna gatan. Här kan du skapa det perfekta gästrummet.

Badrum och gästtoalett

Det helkaklade badrummet har porslin från Svedbergs. Badrummet fungerar även som tvättstuga, med både tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. I ditt nya hem njuter du dessutom av en extratoalett som motverkar morgonstressen på måndagar.

Hall

I hallen hänger du ytterkläderna i garderoben eller i utrymmet till höger där kapphyllan och skostället får plats. Här finns dessutom linneskåp och städskåp.

Hemfakta

Bostad
3C-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd