Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1202, 4 Rum, 98 m²

Öppen fyra med balkonger och tvättmöjligheter

I ditt nya hem har du både fransk balkong och en rymlig balkong mot din nya innergård i Feng Shui inspirerad design. Du har tvättmaskin i badrummet och öppna ytor för hemmakvällen.

Ditt praktiska hem ligger endast några minuter från city, med massor av härliga gemensamhetsplatser i kvarteret. Dina sociala ytor innefattas av balkong med morgonsol och ett stort vardagsrum med angränsande kök från Marbodal. Dina vitvaror är energisnåla och toppmoderna och i dina sovrum har du gott om förvaring.

Kök och vardagsrum

Kökets stilrena design från Marbodal är enkel att matcha med din personliga smak. Du har spatiösa arbetsbänkar med plats för flera kockar och en integrerad diskmaskin som tar hand om disken. Längre in i vardagsrummet kan du duka upp middagsbordet eller mysa ner dig i soffan. Den franska balkongen släpper in härligt ljus och sommarvindar till sällskapsytorna.

Balkong 1 och 2

Vid ett av dina sovrum kommer du ut till din största balkong på elva kvadratmeter. Här kan du smita ut för morgonkaffet med sällskap av solen och innergårdens växtlighet. Du får också enkelt plats med det stora middagsbordet till sensommarmiddagen. Den franska balkongen i vardagsrummet har precis så mycket plats att du får plats med en stol för kvällsteet eller kvällsläsningen.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt största sovrum vetter mot gårdsplanen och har en stor klädkammare där du kan färgsortera slipsarna och ställa helkroppsspegeln. I rummet finns plats för dubbelsäng och skrivbord.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två ligger vägg i vägg och har elvakvadratmeter att inreda som gästrum eller krypin för barnet. Längre in i hemmet finner du det tredje sovrummet som har ett stort fönster mot den lugna gatan.

Badrum och gästtoalett

Ditt vackra helkaklade badrum har porslin från Svedbergs och tvättmaskin och torktumlare som står under en smakfull bänkskiva. Här kan du snabbt sortera de rena kläderna eller ställa upp de mysiga doftljusen. Det härliga badkaret passar utmärkt kalla decemberkvällar. Gästtoaletten motverkar köbildningen.

Hall

Din nya hall bjuder in dig och familjen till hemmet. Ytterkläderna hänger du upp i garderoben eller i utrymmet till höger där kapphyllan och skostället får plats.

Hemfakta

Bostad
3C-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd