Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1101, 3 Rum, 76 m²

Ytsmarta trean i stadsnära kvarter

Här bor du i ett socialt hem där umgängesytorna inkluderas av det stora vardagsrummet med matplats och den stora balkongen på 11 kvadratmeter. Stadspulsen ligger endast tre stationer bort.

Din nya uteplats är sommarens bästa middagsplats och det stora vardagsrummet är höstens bästa utrymme för filmkvällarna. I ditt nya hem njuter du av sociala ytor sommar som vinter, med ett stort badkar för frusna fötter och två trivsamma sovrum att dra sig tillbaka i. När du inte utforskar kvarterets många kaféer och restauranger kan du ta buss eller spårvagn till Nordstan som du når på sex minuter.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet samsas med matplatsen på 26 kvadratmeter. Du har stora fönster som ger gott om ljus till fredagsmiddagen och helghänget i soffan. Ditt fina Marbodalkök med rundgång har arbetsytor åt flera håll vilket gör det enkelt för flera kockar att samsas. Matresterna från festmiddagen förvaras enkelt i fullhöjdskylen. De integrerade vitvarorna från Electrolux är snälla mot både måndagsbudget och klimat.

Balkong

Din stora balkong ser ut över vinbärsbuskar och innergårdens allmänna grillplats i Feng Shui inspirerad utformning. På elva kvadratmeter får du plats med middagsbordet för sex till åtta sittande. Du har även gott om plats för växter och solstolar.

Sovrum 1 och 2

De mysiga sovrummen vetter mot innergårdens fina planteringar. Ditt största sovrum har två garderober och ett linneskåp som alla står bakom dörren, i ett utrymme som du kan välja till skjutdörr till. I det mindre kan du skapa ett barnrum med säng och skrivbord eller inreda som arbetsrum eller gästrum.

Badrum med tvättmaskin

Tvättmaskinen och torktumlaren står under en arbetsbänk vilket ger ett ytsmart badrum med plats för inredning. Du har ett mysigt badkar för frusna vinterkvällar och bra förvaring i spegelskåpet. De vackert helkaklade väggarna kommer från Svedbergs.

Hall

I den stora hallen finns garderob och plats för kapphylla. Du har även utrymme att ställa sittplatsen för trötta kroppar.

Hemfakta

Bostad
3C-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd