Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1002, 3 Rum, 81 m²

Uteplats mot innergården i smart trea

Här bor du i ett hem fullproppat med smarta lösningar. Du har gott om förvaring i sovrum och hall och tvättmöjligheter i badrummet. Din nya uteplats mäter hela 14 kvadratmeter.

I hallen har du snyggt inbyggda garderober där du har massa plats för ytterkläderna. Sällskapsytorna i kök och vardagsrum har rundgång som skapar rymd och ljus till matlagningen och lugna söndagar i soffan. Din rymliga uteplats har plats för storartade grillkvällar eller lugn högläsning med familjen. Du bor nära trivsamma picknickparker och fräscha smoothies.

Kök och vardagsrum

I det stilfulla Marbodalköket finns stora arbetsytor när vännerna behöver hjälpa till med maten. De energieffektiva vitvarorna från Electrolux ger ett medvetet och modernt kök. I kyl och frys i full höjd förvarar du enkelt matlådorna. Vardagsrummet fungerar som matplats och soffplats med gott om utrymme för båda.

Uteplats

Med din nya uteplats kan du bjuda in till stormiddag och duka upp långbordet på 14 kvadratmeter av betongplattor. Du har bra skydd från vinden av de kringliggande husen på innergården vilket gör att du kan hänga på uteplatsen från tidig vår till höst.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum vetter mot gårdsplanens träd och buskar. De har två garderober var som båda står undangömda i ett hörn. Ditt största rum på 15 kvadratmeter har möjlighet att fungera som både arbetsrum och sovplats. Det mindre har utrymme för barnsängen eller bäddsoffan.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet är stort och ljust med helkaklade väggar från Svedbergs och lättstädat klinkergolv. Du har tvättmaskin och torktumlare som står gömda under en arbetsbänk som funkar som avställningsyta eller tvätthantering.

Hall

I din stora hall finns garderob, linneskåp och städskåp samt plats för kapphylla. Här finns möjlighet att gömma förvaringen med skjutdörrar.

Hemfakta

Bostad
3C-1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd