Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1001, 3 Rum, 76 m²

God förvaring i trea med uteplats

I familjens nya trea har du flera inbyggda garderober för förvaring och stora och öppna ytor för middagar. Badrummet är stort och fräscht och uteplatsen mäter hela 15 kvadratmeter.

I dina sociala ytor i kök och vardagsrum har du hemtrevlig rundgång som gör det enkelt att ta sig från kylskåp till soffläge i vardagsrummet. På den spatiösa uteplatsen kan du bjuda över vännerna på grillkväll eller slappna av med en bok samtidigt som du njuter av den Feng Shui inspirerade innergårdens träd och buskar. När det kyler kan du smita in och ta ett långt bad i det härliga badrummet. Utanför dörren kan du ta en kaffe på mysiga Alkemisten eller njuta av peruansk mat på kvartersrestaurangen Ceviche.

Kök och vardagsrum

I köket har du kyl och frys i full höjd där matlådorna får plats utan problem. Du har generösa arbetsytor för familjens gemensamma matlagning och integrerade vitvaror som är snälla mot både plånbok och miljö. I vardagsrummet med matplats finns två stora fönster som vetter mot gatan. Du har plats för en stor hörnsoffa och ett middagsbord.

Uteplats

Uteplatsen på 15 kvadratmeter passar utmärkt för sommarens middagar och fester. Då den ligger på innergården har den även vindskydd av de omkringliggande husen för höstens kvällste med filt och sällskapsspel.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot uteplatsen och gårdsplanens grönska. Du har två garderober i det större rummet och en i det mindre. Det större rummet mäter hela 15 kvadratmeter vilket ger plats för både sänghörna och arbetshörna. I det mindre kan du skapa ett mysigt krypin för barnet, eller ett gästrum.

Badrum med tvättmaskin

Det stora badrummet har både badkar, tvättmaskin och tokrumlare. Vitvarorna står undanställda under en arbetsbänk där du kan ställa prydnader eller vika kläderna. Du har bra förvaring i spegelskåpet och vackert helkaklade väggar från Svedbergs.

Hall

I den stora hallen finns garderob och plats för kapphylla. Du har även utrymme att ställa sittkudden för trötta ryggar.

Hemfakta

Bostad
3C-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd