Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1602, 4 Rum, 97 m²

Hemmet med gavelläge högst upp i huset

På sjunde våningen finner du en trivsam fyra med två balkonger. Den större har plats för utebord med utsikt över innegården, den mindre med västerläge och eftermiddagssol.

Ert nya hem bjuder på spatiösa allmänutrymmen och trivsamma sovrum, med gott om ljusinsläpp från tre väderstreck. Köket har goda arbetsytor och klimatsmarta lösningar och de två balkongerna ger ljus och rymd. I ert nya kvarter finns allt från saluhall till ekologiska caféer, med cykelavstånd till centrum.

Kök

Genom passagen i hallen når ni köket med energieffektiva vitvaror och rymliga arbetsbänkar. Kyl och frys är i full höjd för bra förvaring och med design från Marbodal och integrerad diskmaskin väntar här modernt och smakfullt kök.

Vardagsrum och matplats

Matplatsen med angränsande vardagsrum mäter tillsammans 29 kvadratmeter. Här finns fönster i två väderstreck och gott om golvyta för soffhörna och matbord. Vid behov kan vardagsrummet göras om till gästrum eller barnkammare.

WC och badrum

Med två toaletter blir vardagen enklare. Båda är helkaklade med porslin från Svedbergs och elegant och lättstädad klinker. Badkaret är en välkommen detalj efter jobbet en höstdag och tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagssysslorna.

Sovrum 1

Här finns två vidsträckta fönster med mysigt ljus från den lummiga innegården. Med utrymme för dubbelsäng och möblering och ingång till familjens klädkammare.

Klädkammare

Den lyxiga klädkammaren är utrustad med ekparkett. Med gott om förvaringsmöjligheter kan hela familjen få plats med finkläderna.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två har fönster mot både innegård och kvarteret. Här har du även utgång till den stora balkongen. Familjens tredje rum ligger bredvid vardagsrummet och har spatiöst fönster mot kvarteret.

Balkong 1 och 2

På er nya rymliga balkong kan ni ha middagar i vårsolen med de blommande körsbärsträden som utsikt. Den mindre balkongen i västerläge passar utmärkt för ett glas i eftermiddagssolen.

Hall och förvaring

Hallen är ljus med snygg ekparkett. Med garderob, städskåp och linneskåp samt plats för kapphylla för hela familjens ytterkläder.

Hemfakta

Bostad
3B-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd