Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1401, 3 Rum, 76 m²

Väldisponerat hem med två balkonger

Den rymliga balkongen på elva kvadratmeter har plats för långbord och tomatodlingar. I lägenheten finner du klimatsmarta lösningar och öppna ytor för hela familjen.

Här finner du ett socialt hem med rymligt vardagsrum och matplats. Tillaga en festmåltid att avnjutas i allmänutrymmena eller på er rymliga balkong. Vid matplatsen finner ni ytterligare en liten balkong med plats för växter och stol. Några minuter bort finns kvarterets saluhall och spännande restauranger samt goda kommunikationer till city.

Kök

Det avlånga köket med design från Marbodal har energisnåla vitvaror och smakfull design. Kyl och frys i full höjd har utrymme för gårdagens rester och diskmaskinen är stilrent integrerad i arbetsbänken.

Vardagsrum och matplats

Från köket når du matplatsen med utgång till den lilla balkongen. Här kan ni ställa upp balkongdörren medan ni dukar matbordet. I det öppna vardagsrummet kan ni ställa soffan, eller bygga till en vägg och skapa ett extrarum.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har plats för dubbelsäng och ligger direkt vid entrén. Här har du egen utgång till den rymliga balkongen och gott om ljusinsläpp från fönstret som vetter mot innegården. Det mindre sovrummet ligger i anslutning till köket och har plats för sängbord och skrivbord.

Balkong 1 och 2

Den elva kvadratmeter stora balkongen har plats för familjens utemöbler, med gott om utrymme kvar för blomväxter och solstol. Den lilla balkongen vid matplatsen vetter mot kvarteret och passar utmärkt för morgonkaffet.

WC och badrum

Det helkaklade badrummet med porslin från Svedbergs har stilrent klinkergolv och spotlights. Badkaret är en välkommen syn efter en lång jobbdag. Er egen tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagen. Båda med praktisk ovanliggande arbetsbänk.

Hall och förvaring

Hallen har ekparkett och garderob med skjutdörr som möjligt tillval. Här finns plats för hela familjens ytterkläder. Ytterligare garderobsutrymme finns i båda sovrummen.

Hemfakta

Bostad
3B-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd