Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1302, 4 Rum, 97 m²

Klimatsmart fyra med gavelläge och balkong mot innegården

Familjens nya hem har två balkonger och gott om sociala ytor. Den största balkongen på tolv kvadratmeter har plats för långbord och när ni vill dra er in finns både vardagsrum och matplats.

Vardagsrum och matplats mäter tillsammans 29 kvadratmeter. Ni kan ställa upp balkongdörren till den lilla balkongen i västerläge medan ni äter mat med goda vänner eller ha filmkväll i det angränsande vardagsrummet. Njut av hemmets öppna ytor eller ta er ner till folkliga kvarteret Kvillebäcken, här finns något för alla.

Kök

Köket präglas av rymliga arbetsytor och klimatsmarta lösningar. Er fullhöjdsfrys och fullhöjdsfrys ger förvaringsmöjligheter, med integrerad diskmaskin för praktisk design.

Vardagsrum och matplats

Matplatsen med angränsande vardagsrum har fönster i två väderstreck för ljus och rymd. Med utrymme för soffa och matbord. Här kan ni även bygga en vägg för ett praktiskt extrarum.

WC och badrum

Familjens nya hem har två toaletter med stilrent helkaklade väggar av porslin från Svedbergs. Den största toaletten har badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns även praktisk arbetsbänk för sortering och avställningsyta.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har två spatiösa fönster mot den frodiga innegården. Med plats för dubbelsäng och egen klädkammare är det ett rum att trivas i.

Klädkammare

Den praktiska klädkammaren har ekparkett och god belysning. Här finns smarta förvaringslösningar för kläder till alla årstider.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två har egen utgång till den stora balkongen. Med fönster i två väderstreck finns här gott om ljusinsläpp. Det tredje sovrummet har stort fönster mot kvarteret och golvutrymme för arbetsbord och enkelsäng.

Balkong 1 och 2

På den elva kvadratmeter stora balkongen finns plats för långbord där ni kan duka upp de nyinköpta festligheterna från kvarterets saluhall. Den lilla balkongen i västerläge är perfekt för morgonkaffet.

Hall och förvaring

Avlång hall med garderob, städskåp och linneskåp, med trivsam ekparkett.

Hemfakta

Bostad
3B-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd