Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1301, 3 Rum, 76 m²

Rymlig trea med två balkonger

Familjens nya hem har en rymlig balkong på elva kvadratmeter och en liten balkong som passar perfekt för morgonkaffet. Den öppna planlösningen och det klimatsmarta köket gör det enkelt att trivas.

Det är lätt att ta sig runt från kök till allmänutrymmen i vardagsrum och matplats vilket gör denna trea till en utmärkt plats för bjudningar. Inom gångavstånd finner du ett stort utbud av kaféer och restauranger och på några minuter når du city. Familjens stora balkong som vetter mot innegården har utrymme för långbord.

Kök

Köket från Marbodal har fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är energisnåla och vänliga för klimatet, för ett hållbart och trevligt kök.

Vardagsrum och matplats

Vid matplatsen kan ni ställa upp dörren till balkongen som vetter mot kvarteret och äta middag med ljudet av Kvillebäckens myllrande folkliv i bakgrunden. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och passar fint för hemmakvällar med familjen. Vid behov kan det även göras om till extrarum.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har gott om utrymme för dubbelsäng och nattygsbord. Här finns garderober och ett linneskåp, samt gott om ljusinsläpp från utgången till den rymliga balkongen. Det andra sovrummet nås från köket. Här har du utsikt över innegården och utrymme för bäddsoffa och skrivbord, med praktisk garderob.

Balkong 1 och 2

Balkongen på elva kvadratmeter vetter mot den lummiga Feng Shui inspirerade innegården. Här finns plats att duka upp långbord för sensommarmiddagen. Den lilla balkongen vid matplatsen vetter mot kvarteret och passar för kryddodlingen.

WC och badrum

Familjens badrum är helkaklat med porslin från Svedbergs och klinker. Badkaret är en välkommen detalj en ruskig höstkväll och designen är stilren och modern. Tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagen, med en praktisk ovanliggande arbetsbänk.

Hall och förvaring

I hallen med ekparkett finns garderob för vinterskorna och plats för kapphylla. Till garderoben kan ni välja till skjutdörr.

Hemfakta

Bostad
3B-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd