Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1201, 3 Rum, 76 m²

Njut av rymlig balkong i österläge

Denna trea utmärks av öppna ytor och klimatsmarta lösningar. Planlösningen är välplanerad med gott om sociala ytor och med en rymlig balkong mot innegården kan hela familjen trivas.

I vardagsrummet med angränsande matplats är den enkelt att bjuda på fest eller ha en familjemiddag som ni tillagar tillsammans i det ekologiska köket. På våren kan ni betrakta körsbärsträdens blommande på balkongen på elva kvadratmeter och när det börjar kyla finns två trivsamma sovrum att dra sig tillbaka i. Kvillebäcken bjuder på en mängd trevliga kaféer och butiker och på några minuter med cykel är du i centrala Göteborg.

Kök

Ert klimatsmarta kök från Marbodal har avlånga arbetsytor med plats för hela familjen. I kyl och frys med full höjd finns utrymme för matlådorna. Integrerad diskmaskin och stilrena spotlights ger ett trivsamt kök.

Vardagsrum och matplats

Från köket når du matplatsen och vardagsrummet, med utrymme för både matbord och soffhörna. Från matplatsen når du även familjens lilla balkong. Den öppna planlösningen möjliggör ett extrarum, för familjen som väntar tillskott eller paret med frekvent besök.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har gott om plats för inredning samt garderober och linneskåp och utgång till familjens största balkong. Här kan ni bädda ner er i dubbelsängen eller smita ut på balkongen innan resten av familjen har vaknat och samla kraft inför dagen. Sovrum två nås från köket och har plats för säng och skrivbord och passar som barnrum och arbetsrum, med fönster mot innegården.

Balkong 1 och 2

Familjens största balkong på elva kvadratmeter vetter mot den Feng Shui inspirerade innegården och har plats för långbord och blomväxter. Den lilla balkongen vid matplatsen är perfekt för morgonkaffet.

WC och badrum

Badrummet är helkaklat med porslin från Svedbergs och stilren klinker. Med badkar, WC och tvättmaskin och torktumlare. Badrummets vitvaror har en ovanliggande bänksiva för arbetsyta och design.

Hall och förvaring

Den avlånga hallen med ekparkett har garderob och plats för familjens ytterkläder. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i båda sovrummen.

Hemfakta

Bostad
3B-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd