Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3B-1102, 4 Rum, 97 m²

Fyra med gavelläge och rymlig balkong

Familjens nya hem tar in gott om ljus från fönster i tre väderstreck. Balkongen på tolv kvadratmeter vetter mot Feng Shui inspirerad innegård och kvarteret är folkligt och centralt.

Med vardagsrum och angränsande matplats som tillsammans mäter 29 kvadratmeter finns här gott om sociala ytor. I vardagsrummet kan hela familjen kura ner sig i soffan och när det är middagsbjudning finns både matplats och balkong till ert förfogande. Lägenheten har gott om förvaring och i kvarteret finns kulinariska upplevelser, med city på cykelavstånd.

Kök

Välplanerat kök med energismarta vitvaror. Här väntar generösa arbetsytor och kyl och frys i full höjd. Den snygga designen från Marbodal ger ett trivsamt och vackert kök där hela familjen kan trivas.

Vardagsrum och matplats

Matplats och vardagsrum har fönster i två väderstreck och rymliga umgängesytor. Här finns plats för soffgrupp och spatiöst matbord.

WC och badrum

Nu behöver ni inte trängas på morgonen. Familjens nya hem har två toaletter, båda med stilrent helkaklade väggar med porslin från Svedbergs. Det stora badrummet med badkar har tvättmaskin och torktumlare för en smidigare vardag.

Sovrum 1

Det största sovrummet har stora fönster mot den lummiga innegården. Här finns plats för dubbelsäng och möblemang, med egen ingång till familjens klädkammare.

Klädkammare

Rymlig klädkammare med ekparkett och smart förvaring. Här får alla familjemedlemmar plats med både vinterskidor och sommarklänningar.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två har fönster i två väderstreck och plats för dubbelsäng, med egen utgång till familjens balkong. Sovrum tre har fönster mot kvarteret och gott om golvutrymme. Kan enkelt göras om till arbetsrum.

Balkong

Från er rymliga balkong på tolv kvadratmeter ser ni ut över vackra planteringar och körsbärsträd. Här finns gott om plats för långbord och tomatplantor.

Hall och förvaring

I den rymliga hallen finns garderober och plats för kapphylla för hela familjens ytterkläder. Städskåp och linneskåp ger ytterligare förvaring.

Hemfakta

Bostad
3B-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd