Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2B-1401, 4,5 Rum, 112 m²

Två balkonger högst upp i huset

Välkommen till din nya 4,5a på våning fem. Här lever du med öppna och rymliga sällskapsytor sommar som vinter, med två toaletter och tre sovrum som skapar lugn och ro.

Du välkomnas direkt av generöst ljusinsläpp och hemtrevlig ekparkett som sträcker sig från det öppna vardagsrummet och hela vägen in genom hallpassagen till de tre sovrummen med fönster i söderläge. När det är dags för familjemiddag kan du duka upp maten från Kville Saluhall på den spatiösa balkongen mot innergården. När du behöver ensamtid kan du smita ut på den mindre balkongen i söderläge som du når från ett av sovrummen. Ditt nya kvarter bjuder på massor av aktiviteter för hela familjen, med allt från kaféer och restauranger till parker och stadsförbindelser runt hörnet.

Kök och vardagsrum

I det stora vardagsrummet med fönster mot innergården har du naturligt ljusinsläpp till söndagens korsord i soffan. Du har öppen ingång in till det klimatsnälla köket från Marbodal. Här finns stora arbetsytor där barnen kan hjälpa till med matlagningen och middagsbordet kan du ställa vid fönstret. Matlådorna förvaras enkelt i kyl och frys i full höjd.

Balkong 1 och 2

Den större balkongen når du från vardagsrummet. Här har du mysig utsikt över hustak och grannskap, och när våren kommer njuter du av körsbärsträdens blommande på innergården. Den mindre balkongen ligger i anslutning till sovrum 1 och har soligt söderläge. Här kan du smita ut för morgonkaffet innan familjen har vaknat.

Sovrum 1 med klädkammare

I detta lyxiga sovrum har du plats för säng och nattygsbord. Skrivbordet kan du ställa på balkongen under sommarhalvåret och kläderna stuffar du snabbt undan i klädkammaren med ekparkett.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya hem har du två toaletter som motverkar köbildning. Badrummet bjuder på härligt badkar för vinterkvällarna och tvättmaskin och torktumlare för söndagsmorgonen. Tvätten sorterar du enkelt på arbetsbänken. Både gästtoaletten och badrummet är helkaklade med klinkergolv.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två sovrum har stora fönster som tar in gott om ljus från söderläget. Här finns plats för både säng och skrivbord.

Hall

I ditt nya hem har du två hallar. I entrén finns garderober och plats för kapphyllan och längre in i hemmet finns ytterligare förvaring och plats för inredning i hallen som sammankopplar dina sovutrymmen.  

Hemfakta

Bostad
2B-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4,5
Storlek
112 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd