Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2B-1302, 2 Rum, 55 m²

Ljus tvåa med utsikt över takåsar och innegård

Välkommen till din nya tvåa. Här lever du näst högst upp i huset med en spatiös balkong på elva kvadratmeter och härliga sällskapsytor för middagar och myskvällar.

Din balkong på elva kvadratmeter vetter mot den lummiga innergården. Vardagsrum och kök är avskilda av en fristående vägg vilken skapar öppenhet och tillåter ljuset från balkongen att nå långt in i hemmet. Sovrummet ligger något avsides från vardagsrummet och vilket skapar ro. Kvarteret har saluhall och många möjligheter för restaurangbesök, med city fem minuter bort.

Vardagsrum och kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum passar utmärkt för en vägg-TV eller tavla. I vardagsrummet finns gott om plats för middagar med goda vänner. I köket finner du energismarta vitvaror och lättmatchad design.

Balkong

Din nya balkong har morgonsol och gott om ljus. Här får du plats med sex till åtta sittande där du och dina vänner kan skåla med innergårdens lugn i bakgrunden.

Sovrum

Det lugna sovrummet är förlagt långt in i lägenheten med förvaringsmöjligheter. Den smarta planlösningen tillåter dig få plats med både dubbelsäng och nattygsbord. Vi fönstret kan du placera ett arbetsbord som kommer få in gott om ljus. Ditt mysiga sovrum vetter mot innergården och tar in gott om ljus.

Badrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade badrum är utrustat med klinkergolv och hörndusch. Här finner du en kombinerad tvätt- och torktumlaren med en ovanliggande bänkskiva, samt möjlighet att välja till handdukstork.

Hall

I din hall har du ekparkett och utrymme för kapphylla. För dig som har svårt att skilja dig från gamla saker finns i både hall och sovrum. I sovrummet finns även linneskåp och i hallen finns städskåp.

Hemfakta

Bostad
2B-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd