Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2B-1204, 2 Rum, 55 m²

Halvöppen planlösning och gott om förvaring

Detta välplanerade hem bjuder på massor av smarta lösningar och härliga ytor för umgänge. Du har dessutom en rymlig balkong i söderläge och ett av Göteborgs bästa lägen.

När du kommer in i ditt ljusa hem möts du av vacker ekparkett och snygg förvaring för ytterkläderna i vardagsrummets garderobsvägg. Du har halvöppen planlösning i sällskapsytorna och en härlig balkong på åtta kvadratmeter. I Kvillebäcken lever du nära det mesta. Du har kvarterskaféer runt hörnet och cykelavstånd till picknickparker och stadspuls.

Kök och vardagsrum

Med den härliga rundgången tar du dig enkelt runt i hemmet när du fixar vardagsmiddagen eller har bjudning. Ditt klimatsmarta Marbodalkök med energieffektiva vitvaror från Electrolux har spatiösa arbetsytor och integrerad diskmaskin. I det sällskapliga vardagsrummet finns plats för matbord och soffhörna.

Sovrum

I sovrummet kan du kura ned dig i dubbelsängen och låta fönstret stå på glänt och släppa in ljudet från folklivet. På elva kvadratmeter finns plats för stora sängen eller två mindre. Det finns även möjlighet att välja till skjutdörrsgarderob för extra förvaring.

Balkong

Balkongen har åtta kvadratmeter i smakfull betongdesign. Du får lätt plats med fyra sittande gäster, med utrymme över för andra utemöbler och trivsam växtlighet.

Duschrum med tvättmaskin

Här har du duschrum och tvättstuga i ett. Du har en ytsmart hörndusch i stilren design och en praktisk kombimaskin som står under en arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. Om intresse finns kan du byta duschen mot badkar.

Hall

I hallen förvarar du ytterkläderna i garderoben eller i utrymmet med plats för kapphylla. Om vinterskorna tar mer plats än så finns ytterligare förvaring i garderobsväggen i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
2B-1204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd